Stadiile betiei

Posted: martie 28, 2010 in funny, Uncategorized
Etichete:, ,

Stadiul 1 – DESTEPT
Este stadiul cand brusc devii un expert in orice subiect de discutie cunoscut din univers. Tu stii ca stii orice si doresti sa imparti cunostintele tale tuturor celor ce doresc sa te asculte. In acest stadiu, tu ai intotdeauna dreptate. Si desigur, persoana cu care discuti nu stie nimic. Acest stadiu devine interesant cand ambele parti sunt inteligente.

Stadiul 2 – ATRACTIV
Acesta este cand realizezi ca esti cea mai ATRACTIVA persoana din intregul bar si ca fiecare te admira. Esti convins ca orice strain te admira si este amator sa discute cu tine. In mintea ta inca esti convins ca esti cel mai DESTEPT, asa incat poti discuta despre orice subiect.

Stadiul 3 – BOGAT
Acesta este stadiul cand devii cea mai BOGATA persoana din incapere. Cumperi bautura pentru toata lumea, deoarece crezi ca ai buzunarul fara fund. Poti face si pariuri, deoarece esti inca DESTEPT, asa incat, in mod natural, le vei castiga. Oricum, nu conteaza daca pierzi, pentru ca esti BOGAT. De asemenea, cumperi bautura pentru oricine te considera cea mai ATRACTIVA persoana prezenta.

Stadiul 4 – INVINCIBIL
Acesta e stadiul in care te poti lupta cu oricine, oricand. Adica devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul in care poti provoca pe oricine. Nu ai nici o teama ca poti pierde lupta, deoarece esti DESTEPT, esti BOGAT si esti inca ATRACTIV, in comparatie cu toti ceilalti.

Stadiul 5 – INVIZIBIL
Acesta este ultimul stadiu al betiei. Din acest moment poti face orice, deoarece acum esti INVIZIBIL. Poti dansa pe masa; toti ceilalti nu te vor observa. Poti sa jignesti pe toata lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru ca esti INVIZIBIL.

TZUTZU
Cherry

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s